sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Lamminta joulua ja uutta vuotta!

Kohta on joulu. Tuntuu etta ois helpompi vaan skipata joulu ja uus vuos kun ei ne vaan sovi tahan ymparistoon. Joo, on taalla pirusti joulukraasaa kaupoissa, (ollut jo monta kuukautta...) ja pihoissa mita raikeimpia jouluvaloja, mutta kaikki nayttaa vaan niin vaaralta. Ainoa keino saavuttaa hitusen joulutunnelmaa on sulkeutua omaan huoneeseen ja kuunnella joululauluja kynttilanvalossa. Sillon voi hetkeks unohtaa, etta on kesa ja ulkona on 30 asteen helle.


Itsenaisyyspaivana leivottiin perinteisesti joulupipareita. Koristelu oli todella vaikeeta, koska muksu vaan halus syoda heti kaikki piparit. :D Ja nopeestihan ne sit lopulta katoskin! Niinkun kaikki muukin mita taalla leivon. :) Naa on taalla tosi vaikuttuneita, kun leivon kaiken aina alusta saakka ite sen sijaan et kayttaisin kaupan puolivalmiita "lisaa vain vesi"- tyylisia ratkaisuja.






Yks viikonloppu kaytiin pinenella roadtripilla toisen aupairin kanssa. Ajettiin Dorrigoon ja kaytiin katsastamassa sademetsa ja parit vesiputoukset. 












Paluureitti johti maalaismaisemien halki ja bongattiin viela yks vesiputous ja muutama lehma ja hevonen. Pysahdyttiin kahville johonkin pineen pubiin keskelle peltoa, missa kaikki farmarit tunsi toisensa ja ihmetteli, mista hitosta me sinne tupsahdettiin. :D








Tyopaivatkin on sujunut entiseen malliin ja tyosuhde-edut on kohdillaan. Taloon tehtiin lattiaremppa, niin lahdettiin perheen kanssa evakkoon Gold Coastille, Coolangattaan. Nelja paivaa tyoskentelin naissa maisemissa:








Vastarannalla nakyy Surfers Paradise. Tan lahemmas en kyseista lomakohdetta paase, enka kylla haluakaan. Paljon oon Surfferssista kuullut, mutta en mitaan positiivista. Ehka taman maan pahin turistirysa, joten jatan suosiolla valiin.


Nakyma hotellihuoneesta...

Tyosuhde -aamiainen :)

Hissin tulo 19. kerrokseen saatto valilla kestaa, mutta mikas siina odotellessa :D

Hotellin poreamme ja uima-allas merinakoalalla :)


Tyosuhde-etuna kaytiin myos Dolphin Marine Magicissa, eli paikallisessa delfinaariossa taalla Coffs Harbourissa. Siella nahtiin delfiinien lisaksi hylkeita, kilppareita ja pingviineja. Ihania elaimia, mutta mielummin ihailen niita vapaina luonnossa.









Hyvaa joulua ja uutta vuotta kaikki rakkaat! <3 Ensi vuonnahan me jo taas nahdaan :D